Uneori oamenii petrec ani de zile incercand sa gaseasca acel „suflet pereche” pe care ni-l dorim cu totii in viata noastra; cineva cu care sa petreaca momente importante, sa aiba interese comune, sa se casatoreasca, sa aiba copii si sa imbatraneasca impreuna. Pentru unii, acel suflet pereche apare in tinerete, pentru altii vine mai tarziu, dupa multe relatii esuate si unii chiar cred ca nu l-au intalnit niciodata.

Pentru a gasi acea persoana ravnita pe care o puteti numi suflet pereche, expertii de la https://www.femeionline.com/ sunt de acord asupra mai multor puncte:

In primul rand, trebuie sa te simti confortabil cu tine insuti. Este foarte important ca inainte de a incepe orice relatie, sa fii fericit cu persoana care esti. Acea fericire se transmite si este foarte atractiva.

Cu totii avem trasaturi de personalitate care ne fac speciali. Dezvolta-ti trasaturile pozitive si foloseste-le in avantajul tau. Un talent muzical sau creativ, facilitate pentru arte, un gust pentru lectura, un bun simt al umorului; virtuti care te fac special si unic, care te pot ajuta sa gasesti pe cineva cu care sa impartasesti acele momente.

Sufletul tau pereche poate aparea in persoana si in cel mai putin asteptat moment. Trebuie sa ai mintea deschisa si sa lasi in urma prejudecati de tot felul, care, pe langa faptul ca sunt depasite, te fac sa arati ca cineva intolerant. Dragostea este oarba si uneori ofera surprize uriase.

Este foarte important sa nu incerci sa-ti gasesti sufletul pereche la cineva care este deja ocupat. Lasati deoparte pe cei care sunt intr-o relatie. Daca crezi ca acea persoana este cea perfecta pentru tine, asteapta pana cand este din nou singura. Relatiile care incep ca infidelitate nu dureaza de obicei si cu greu raspund asteptarilor emotionale care sunt cautate.

Cele mai citite articole

Fii prietenos. Dupa cum se spune, mierea atrage mai multe muste decat otetul. Nu exista nimic mai cald si mai atractiv in cineva decat un zambet sincer si prietenos. Este mai usor sa-ti gasesti sufletul pereche avand o atitudine usoara si buna dispozitie decat sa fii distante si cu o expresie acru. Indiferent daca iti incerci norocul pe un site de matrimoniale sau in viata reala, este important sa fii prietenos si deschis la comunicare.

Daca mergi mereu in aceleasi locuri, cu aceiasi oameni, in acelasi timp si faci aceeasi activitate, iti va fi foarte greu sa cunosti oameni noi. Extinde-ti rutina de activitate, mergi din cand in cand intr-un loc nou si necunoscut, inscrie-te la diferite cursuri, schimba-ti programul salii in cateva zile; Nu stii niciodata cu cine ai putea intalni intr-una dintre acele mici aventuri.

In cele din urma, nu renunta daca cel pe care l-ai crezut ca e sufletul tau pereche s-a dovedit a nu fi. O relatie esuata nu ar trebui sa limiteze cele viitoare. Cand va sosi sufletul pereche, inima ta va sti; bucura-te de timpul si de experientele pe care le ai inainte de a o intalni, pentru ca toate acele invataturi si experiente vor servi pentru fericirea ambelor.

Suflete pereche: iubiri din vietile trecute?

Ti s-a intamplat sa intalnesti pe cineva cu care faci o legatura imediata atat de puternica incat sa para ca ai fost prieteni de-o viata? Chiar si uneori nu este vorba ca devin prieteni, ci ca se indragostesc si se dovedesc a fi adevarate suflete pereche. Este acel suflet pereche intr-adevar o dragoste dintr-o viata trecuta?? Oare cineva este destinat sa intalneasca aceiasi oameni din nou si din nou si sa gaseasca acel suflet pereche din nou si din nou prin multiplele vieti pe care le poate avea? Uneori ni se intampla sa ne intalnim cu sufletul pereche si, dintr-un motiv oarecare, dincolo de indemana noastra pentru a o corecta, acea relatie nu poate fi implinita. Sunt cei care spun ca cineva se indragosteste de aceeasi persoana, iar si iar; Doar ca uneori functioneaza si alteori nu. Pe de alta parte, exista cazuri in care aceste suflete gemene nu coincid de-a lungul unei vieti, iar acestia sunt oamenii care ii acuza mereu ca simt ca „le lipseste ceva”, „ca au un gol pe care nu il pot umple”.

Pana la urma, aminteste-ti ca acest concept de suflet pereche nu este altceva decat o mitologie si ca intr-adevar depinde doar de tine sa te simti bine si sa gasesti o persoana cu care sa fii fericit.

Cele mai citite articole