Pregătirile de nuntă pentru mire încep cu o vizită la frizer. Frizerul îi va oferi mirelui o tunsoare și un bărbierit. Frizerul va tunde și unghiile mirelui și va îndepărta orice păr nedorit de pe corpul mirelui. Frizerul va aplica apoi o colonie specială pe corpul mirelui.

Pregătirile mele de nuntă au început cu o vizită la frizer.

Frizerul mi-a dat o tunsoare și un bărbierit. Frizerul mi-a tuns și unghiile. M-am simțit foarte frumos după vizita mea la frizer.

Următorul pas în pregătirile mele de nuntă a fost să îmi aleg costumul de nuntă. Am fost în mai multe magazine diferite înainte de a găsi costumul perfect pentru mine. Îmi doream un costum care să fie atât confortabil, cât și elegant. În sfârșit, am găsit costumul perfect într-un magazin din Cluj-Napoca.

După ce mi-am ales costumul de mire, a trebuit să-l croiesc pentru a mi se potrivi perfect. Am fost la un croitor local și a făcut o treabă uimitoare. Costumul meu mi se potrivea ca o mănușă și arăta grozav. Eram gata pentru ziua mea cea mare!

Cum poate fi ajutat un mire la frizer?

Frizerul nu numai că îi oferă mirelui un bărbierit curat, dar un frizer senior îi poate oferi și un sfaturi pentru a se asigura că se căsătorește cu o notă bună. El îl încurajează pe mire să își crească bine copiii, astfel încât aceștia să devină persoane responsabile. Mirele ar trebui să fie întotdeauna un model pentru copiii săi și pentru familia sa.

Cele mai citite articole

Vizita la frizer a mirelelui nu este o tradiție nouă, dar fiecare mire ar trebui să fie conștient că ziua nunții sale nu este ziua în care începe să se îngrijească pentru petrecere. El ar trebui să înceapă procesul de îngrijire cu cel puțin o săptămână înainte de nuntă.

În săptămâna dinainte, mirele începe să facă exerciții fizice mai mult decât de obicei. Mirele bea mai multă apă și ia mai multe vitamine, astfel încât să arate proaspăt și curat în ziua nunții sale.

Nu-ti tunde singur parul inainte de nunta, ca iti poate aduce ghinion in casnicie

Poate că ați mai auzit această zicală și, dacă sunteți pe cale să vă căsătoriți, este timpul să vă împăcați cu faptul că această zicală este adevărată. O vizită la frizer este extrem de importantă.

Nu ai cum să mergi la nuntă cu părul ăla nebun dupa petrecerea burlacilor. Așa că, dacă plănuiești să te căsătorești în următoarele săptămâni, ar fi bine să îți faci o programare la acel frizer din Cluj pe care ți-ai dorit dintotdeauna să îl vizitezi. Cu cât mai devreme, cu atât mai bine.

Asadar te asteptam la un barber shop din Cluj sa aiba echipa de la Salon Transilvania, grija de parul tau,

Cele mai citite articole