TC Romania Crown Cool îți oferă o gamă variată de produse frigorifice profesionale pentru business-ul tău din domeniul HoReCa. 

Vitrine frigorifice orizontale de calitate potrivite pentru afacerea ta

În funcție de necesitățile tale specifice, poți alege vitrine frigorifice orizontale de dimensiuni și forme extrem de variate.

Poți alege inclusiv culoarea cea mai potrivită pentru carcasa pe care să o aibă vitrina ta frigorifică orizontală, în funcție de preferințele tale și designul spațiului comercial în care activezi.

Mai mult decât atât, pentru a se potrivi cât mai bine cu decorul și spațiul de lucru, poți alege dintre mai multe variante de blat.

Ca aspect, vei găsi pe site-ul TC Romania Crown Cool, la cele mai accesibile prețuri, vitrine frigorifice orizontale cu geam frontal drept sau curbat, anume proiectate pentru a atrage atenția asupra produselor tale într-un mod cât mai eficient.

Din punct de vedere tehnic, vei găsi pe tcromania.com atât vitrine frigorifice orizontale cu răcire statică, cât și cu răcire ventilată, în conformitate cu specificațiile produselor pe care le comercializezi.

Mai mult decât atât, în funcție de cantitatea și tipurile de produse pe care dorești să le depozitezi temporar și să le expui clienților, există echipamente de răcire profesionale cu variate opțiuni de spațiu de depozitare și suprafață de expunere răcite.

Ai la dispoziție pe tcromania.com diverse filtre de selecție și comparare ulterioară a acelor vitrine frigorifice orizontale care ți-au stârnit atenția.

Vitrinele frigorifice orizontale cu răcire statică, foarte solicitate de către profesioniști

Vitrinele frigorifice orizontale cu răcire statică sunt caracterizate de faptul că utilizează un sistem de răcire pasivă, prin care aerul rece este generat de un sistem de evaporare plasat în partea superioară a vitrinei și se răspândește în mod natural în partea inferioară. Ele sunt cele mai răspândite în practică.

Aceste vitrine sunt utilizate de obicei pentru depozitarea anumitor categorii de produse în cantități mai mari ce se pretează a fi dispuse orizontal pentru o perioadă limitată, până la comercializare. Ele necesită a fi stocate pe un termen relativ scurt în aceste echipamente frigorifice, deoarece nu au un sistem de ventilare forțată pentru distribuirea uniformă a aerului rece, temperatura în interiorul vitrinei poate varia, ceea ce poate duce la posibila dezvoltare a bacteriilor și la degradarea mărfurilor alimentare.

Cele mai citite articole

Chiar dacă acest tip de vitrine de răcire sunt de obicei mai puțin eficiente din punct de vedere energetic decât cele cu răcire ventilată și sunt mai potrivite pentru produse care nu necesită o temperatură strict controlată sau care sunt expuse pentru perioade scurte de timp. Sunt foarte întâlnite deoarece sunt relativ ieftine, ușor de utilizat și întreținut.

Vitrine frigorifice de colț pentru exterior și interior de la TC Romania Crown Cool

Dacă ai nevoie de o vitrină frigorifică ceva mai complexă, cu sistem de răcire ventilată, la TC Romania Crown Cool vei găsi modele deosebite, ce vor atrage în mod sigur clienții prin aspectul lor deosebit.

Un astfel de model este reprezentat devitrina frigorifică de colţ exterior pentru autoservire LCD Dorado D SELF EXT90.

Este vorba de un echipament profesional frigorific cu agregat intern și un sistem de răcire ventilată. Vitrina aceasta de stocare și afișaj are termostat electronic cu afișaj digital, degivrare automată, suprafață de expunere și spațiu inferior de depozitare din inox. Se diferențiază de alte modele de vitrine ventilate pentru exterior prin faptul că are un blat de lucru din granit, laterale ABS, geam frontal scund, o bară de protecție PVC și iluminare inferioară. 

La cerere se poate comanda cu bară de protecție metalică, iluminare carne LED roșu, evaporare automată.

Dacă se dorește o vitrină de colț interior (90°) cu geam curbat, se poate opta cu încredere pentru modelul NCH IM W 1,4/1,2, care se găsește tot pe site-ul tcromania.com.

Este o vitrină frigorifică de colţ interior, cu agregat încorporat, geam curbat, afişaj digital al temperaturii, spaţiu inferior de depozitare, răcire statică, dezgheţare automată, iluminare, uşi glisante din plastic pentru protecţie, spaţiu de expunere, blat de lucru din inox sau granit.

Pentru toate echipamentele achiziționate de la TC Romania Crown Cool beneficiezi de transport gratuit până la sediul tău, cu excepția costurilor de manipulare la descărcare, care vor fi suportate de client.

Date de contact:

Crown Cool SRL – România – str Topliţa, nr. 155, Miercurea Ciuc, jud. Harghita

Telefon: (+40) 726 308 900 – Fax: (+40) 266 315 068

Site: www.tcromania.com – e-mail: sales@tcromania.com

Cele mai citite articole