In zilele noastre, din ce in ce mai multe firme sau persoane fizice aleg sa isi achizitioneze un autovehicul in leasing auto. Fie ca vorbim despre leasing operational sau leasing finanaciar, acestea sunt o idee excelenta pentru tine, mai ales atunci cand vrei sa platesti esalonat, in transe, pretul, cand iti doresti un vehicul imediat, dar vrei si sa iti pastrezi cashflow si lichiditati. 

Daca, spre exemplu, iti doresti un Mercedes, aceste autovehicule se numara printre cele mai apreciate si mai cautate masini, mai ales atunci cand vine vorba despre contractele de leasing. 

La Auto Schunn Romania, partener autorizat Mercedes Benz, avand reprezentante deschise in Arad, Suceava, Iasi, Timisoara si Deva, poti sa iti achizitionezi modelul de autovehicul pe care ti-l doresti in leasing, beneficiind totodata de numeroase avantaje.

Astfel, fie ca alegi serviciile de leasing operational sau pe cele de leasing financiar de la Auto Schunn Romania, te vei bucura atat de flexibilitate, de confort al platilor, dar si de libertate de alegere.

Leasing operational- Auto Schunn Romania

Leasingul operational iti ofera o flexibilitate excelenta. Practic, platesti doar suma stabilita la inceput, pentru un anume rulaj si o anumita durata. Astfel, vei reusi sa te bucuri de independenta finaciara pe care ti-o doresti cu mai multa usurinta.

La Auto Schunn Romania, daca alegi serviciul de leasing auto operational, datorita programului Mercedes-Benz Financial Services, vei primi garantia unui cost unic si fix.

Care sunt avantajele serviciului de leasing operational la Auto Schunn Romania?

  • Flexibilitate financiara

Aceasta flexibilitate este data de ratele avantajoase destinate utilizarii autovehiculului dorit, si nu pe detinerea acestora propriu-zisa.

  • Facturare corecta a rulajului

Daca depasesti numarul de kilometri care a fost stabilit la momentul semnarii contractului, acestia vor fi facturati corect si transparent, la valoarea stabilita initial, in contract.

  • Oportunitatea unei noi experiente

Cele mai citite articole

La finalul perioadei contractuale de leasing operational, poti opti pentru achizitia unui alt automobil Mercedes-Benz.

  • Returnare in regim de leasing auto

Returnarea autovehiculului se va face la locatia initiala Auto Schunn, cu o inspectie auto si o verificare a rulajului

  • Costuri lunare fixe
  • In cazul utilizarii in regim de business, ratele de leasing se vor deduce din impozit

Leasing financiar- Auto Schunn Romania

Alegand serviciul de leasing financiar de la Auto Schunn Romania, vei beneficia de un mecanism personalizat, in care tu detii controlul procesului de achizitie: alegi durata optima contractuala, dar si valoarea avansului acordat, in functie de nevoile tale.

Care sunt avantajele serviciului de leasing financiar la Auto Schunn Romania?

  • Protectie totala

La Auto Schunn Romania, daca alegi serviciul de leasing financiar, beneficiezi de un pachet special conceput pentru autovehiculele din marca Mercedes-Benz. Astfel, in cazul unui accident sau a unei daune, te vei bucura de protectie totala.

  • Fara costuri ascunse

Toate costurile in cadrul serviciului de leasing financiar sunt stabilite intial, in contract, si nu se modifica pe parcurs.

  • Servicii conexe asigurate

Auto Schunn Romania se ocupa de serviciile conexe achizitiei, cum ar fi vama, inmatricularea sau asigurarea.

  • Esalonarea platilor TVA

Poti beneficia de esalonarea platilor TVA pe tot parcursul perioadei de leasing financiar, dar si amanarea obligatiilor de plata aferente.

Daca vrei sa afli mai multe despre serviciile de leasing, vino la una dintre reprezentantele Auto Schunn Romania deschise in Arad, Suceava, Iasi, Timisoara si Deva.

Cele mai citite articole