Agitatia din ultima perioada, stresul sau numerosi alti factori externi, ne pot face deseori sa luam in plus cateva kilograme nedorite. Pentru doamne si domnisoare acest aspect este unul foarte frustrant, mai ales atunci cand deja ti-ai pus in plan o anumita garderoba. Si cu atat mai mult daca vorbim de clipele frumoase pe care le poti petrece la mare si in concedii, cand alegi sa-ti expui toate formele frumoase intr-un costum de baie extraordinar, in corpul ce va fi sarutat de razele soarelui.

Chiar daca ai luat cateva kilograme in plus, noi suntem ferm convinsi ca inca mai exista o sansa sa-ti gasesti cel putin un costum de baie care sa ti se potriveasca manusa chiar si in acest caz, si care nu te va obliga sa apelezi la o cura drastica de slabire. Si partea cea mai buna e ca nu trebuie sa-ti refuzi placerea de a te bucura de plaja, soare si mare.

Ce costume de baie se potrivesc doamnelor si domnisoarelor cu greutate

1. Costume tip body

Costumele tip body sunt alegerea excelenta atunci cand ai luat cateva kilograme in plus si atunci cand tallia ta nu mai este la fel de bine conturata si lucrata ca inainte. Aceste costume de baie subtiaza si armonizeaza linia corpului, astfel incat kilogramele tale in plus vor trece neobservate. Cu atat mai mult poti opta pentru un astfel de costum de baie de culoarea neagra, care va subtia si mai mult forma corpului sau la un model cu dungi verticale, ce are rolul de a-ti alungi corpul.

Cele mai citite articole

2. Costumele de baie cu volanase

Costumele de baie ce prezinta volanase in partea inferioara sau in cea superioara, fie in ambele parti, au menirea nu doar de a aduce costumului de baie un detaliu diferit si romantic, ci si de a uniformiza linia corpului si de a ascunde kilogramele in plus si grasimea in exces. Aceste costume de baie te pot ajuta sa-ti evidentiezi in continuare atuurile corpului tau, si sa distragi atentia de la punctele slabe.

3. Costumele de baie din doua piese, cu talia inalta

Talia inalta a costumelor de baie este menita intocmai pentru a ascunde burtica si pentru a distrage atentia din zonele cu imperfectiuni. Astfel, prin intermediul acestor costume de baie vei reusi sa-ti conturezi formele pana la cel mai mic detaliu in parte. Vei obtine un corp de invidiat, fara a fi nevoita sa apelezi la diete alimentare exigente.

Iar la NEER vei gasi toate modelele si marimile necesare si potrivite corpului tau de acum.

Cele mai citite articole