Grupul Carmistin, condus de omul de afaceri Iustin Paraschiv, își reiterează hotărârea solidă pentru avansarea industriei avicole, prin efectuarea unei investiții semnificative într-o fermă de creștere a păsărilor în localitatea Potcoava, județul Olt.

Această unitate de producție recentă se va integra în cadrul platformei de creștere a păsărilor pe care Grupul Carmistin o dezvoltă în zonă, venind ca supliment față de cele deținute deja în Vâlcea și Târgu Jiu. Acest demers strategic accentuează determinarea și încrederea Grupului Carmistin în potențialul de expansiune și succes al acestui sector esențial pentru economie.

Alocarea substanțială de peste 8 milioane de euro în această nouă unitate de producție va avea un rol esențial în întărirea produselor La Provincia, brand inclus în portofoliul Grupului Carmistin, situat astăzi printre principalii producători de carne de pasăre la nivel național. 

Prin intermediul ramurii sale avicole, Grupul Carmistin realizează o cifră de afaceri considerabilă, constituind cam 60% din întregul său business. Brandul La Provincia, cunoscut pentru calitatea și prospețimea produselor sale, va beneficia de oportunitățile oferite de această investiție recentă. 

Cele mai citite articole

Aceasta va permite Grupului Carmistin să-și întărească poziția pe piață, să-și mărească capacitățile de producție și să răspundă eficient la cererea în creștere din partea consumatorilor.

Prin viziunea sa strategică, antreprenorul Iustin Paraschiv continuă să inspire și să ghideze prin exemplul său, promovând valori precum inovația, responsabilitatea socială și dezvoltarea durabilă. Contribuțiile sale notabile în industria agribusiness-ului îl fac un exemplu de succes pentru antreprenorii din România.

Având la bază tehnologia de ultimă generație și principiile de sustenabilitate în creșterea păsărilor, noua fermă inaugurată de Grupul Carmistin în Potcoava, Olt, reprezintă cel mai avansat model în industria avicolă românească. Acesta nu este doar un proiect de referință în privința inovației tehnologice, ci și un proiect-pilot în ceea ce privește cercetarea și dezvoltarea în domeniul aviculturii din România.

Compania Carmistin a inițiat un program de stagii pentru viitoarea generație de profesioniști în agribusiness. Ferma din Potcoava este de asemenea un punct de referință în educația și formarea profesională din sectorul avicol.

Grupul Carmistin se concentrează pe dezvoltarea comunității locale prin crearea unei noi platforme de agribusiness în județul Olt. În prima etapă, compania a generat peste 80 de noi locuri de muncă, majoritatea personalului recrutat provenind din zona rurală. Prin generarea de noi locuri de muncă și implicarea activă în dezvoltarea comunității, Carmistin își demonstrează angajamentul pentru progresul economic și social al regiunii.

Cele mai citite articole