In momentul in care sunt organizate petrecerile de nunta, multi organizatori pun obiectele decorative pe ultimul loc, fapt pentru care acestea arata intotdeauna deplorabil. Pentru a evita cu succes acest lucru, este extrem de important ca lumanarile de nunta sa fie decorate intr-un mod corespunzator, astfel incat sa iasa in evidenta si sa completeze perfect tinutele mirilor si a nasilor. Astfel, fotografiile vor iesi mult mai bine, iar intregul cadru va fi armonios si foarte placut, din punct de vedere vizual.

Pentru a putea scoate in evidenta diferite modele de lumanari cununie, organizatorii, trebuie sa ia in calcul:

Culoarea trebuie sa se potriveasca temei

Culoarea este un aspect de care ar trebui sa tina cont orice organizator de nunti, in momentul in care alege lumanarile. Pentru un look clean, acestea nu trebuie sa aiba o culoare total diferita fata de nuantele deja utilizate pentru vestimentatie si dlor, din cauza faptului ca intreaga imagine nu va fi armonioasa in momentul in care va fi surprinsa. Totusi, nu este recomandat nici ca acestea sa fie colorate in aceleasi nuante precum decorul, din cauza faptului ca nu vor iesi in evidenta.

Cea mai buna alegere este nuanta din aceeasi gama cromatica precum vestimentatia, cu diferite tente si reflexii. In acest mod toate culorile vor putea functiona bine impreuna.

Dimensiunile trebue sa se potriveasca rochiei

Cele mai citite articole

Inclusiv dimensiunile sunt extrem de importante, mai ales in momentul in care lumanarile sunt folosite ca si piese decorative centrale in cadrul fotografiilor. Este recomandat ca acestea sa fie inalte si destul de groase, perfect drepte, astfel incat sa poata iesi usor in evidenta, in momentul in care sunt aprinse. Nu sunt recomandate lumanarile clasice sau cele de mici dimensiuni, din cauza aspectului inestetic pe care il au. De altfel, grosimile lumanarii trebuie sa fie medii, pentru a avea un design cat mai simplu si delicat. Asadar, lumanarea va fi un element unic, care va putea mentine si un ansamblu de elemente decorative.

Decoratiunile trebuie sa completeze tema

Lumanarile pentru cununie sunt foarte populare, datorita faptului ca pot fi decorate in diferite moduri, care sa surprinda in totalitate tematica petrecerii, precum si atitudinea mirilor. Deseori, aceste produse pot fi direct achizitionate cu decoratiuni sau pot fi create pe comanda, oferind producatorilor o serie de indicatii, astfel incat rezultatele finale sa fie cele mai bune. Totusi, organizatorii gresesc in momentul in care aleg anumite decoratiuni pentru lumanari, din cauza ca acestea nu sunt intotdeauna cele mai potrivite.

In cazul in care este o nunta clasica, sunt recomandate decoratiunile de tip buchet florar, realizat din piese naturale sau artificiale, de culoare alba. Totusi, pot fi alese si flori cu petale mai mici, colorate in nuante foarte deschise de roz, galben, violet sau albastru. Astfel, vor putea iesi mult mai usor in evidenta.

Totusi, pot fi folosite si decoratiuni moderne, precum funde, de diferite dimensiuni, figurine realizate din ceara sau plastic, dar si jucarii. Aceste produse sunt unicat si deseori sunt realizate intr-un numar foarte mic, fapt pentru care este recomandat ca organizatorii sa apeleze la producatori pentru a plasa o astfel de comanda.

Cele mai citite articole