Încă de la vârsta adolescenței ai visat la ziua în care te vei căsători, imaginându-ți tot felul de scenarii care păreau a fi de-a dreptul ireale la momentul respectiv.

Este bine să puneți accent pe ultima parte a frazei, pentru că împreună cu noi, Trupa 2 Zece, nimic nu este imposibil, dacă le alegi să îți cântăm la unul din cele mai frumoase momente din viață. 

Indiferent dacă este vorba despre nuntă, botez sau o petrecere privată de tip corporate, trupa de cover din București, 2 Zece, este rețeta unui eveniment pe care merită să-l povestești și nepoților.

De ce ar trebui să ne contactezi pentru a-ți fi alături la un eveniment important din viață? 

Ar fi multe răspunsuri pe care vi le putem oferi la această întrebare, însă dacă ar fi să ne rezumăm la câteva calități pe care noi le îndeplinim, acelea ar fi: talent, dedicare, aparatură și instrumente de ultimă generație, seriozitate și implicare totală. 

Dacă ați căutat formații de nuntă în București, iar în cele din urmă noi am fost cei care v-am atras atenția, deja sunteți cu un pas mai aproape de serviciile noastre.

Cele mai citite articole

Fiecare eveniment din viețile noastre are o însemnătate aparte și rămâne o amintire vie mult timp, motiv pentru care, de cele mai multe ori, ceea ce face ca acea amintire să fie nemuritoare este însăși muzica de la o petrecere. 

Sunt multe formații de nuntă, însă prin intermediul nostru poți să simți că ai un eveniment cu totul deosebit, cel despre care vor vorbi toți invitații ulterior. În fond, ceea ce îi impresionează sunt: muzica, localul și servirea și intensitatea cu care s-au distrat.

Chiar dacă suntem o mână de oameni, întrucât trupa de cover 2 Zece este formată din 7 membri, noi reușim să venim cu “condimentele” care fac posibilă aflarea rețeta de succes a unei petreceri de neuitat. Mai mult decât atât, ne dorim să satisfacem orice gust muzical, motiv pentru care, în afară de manele, putem să vă încântăm auzul cu orice gen, inclusiv muzică populară.

Chiar dacă trupa de nuntă 2 Zece nu susține programe de folclor, putem totuși să vă îndeplinim această dorință apelând la diverși interpreți de muzică populară alături de care am mai colaborat de-a lungul celor 12 de ani de experiență ca trupă de nuntă în București. Concret, la cererea dumneavoastră, putem include acest serviciu cu mai mulți interpreți renumiți de muzică populară din România, în funcție de disponibilitatea și repertoriul acestora.

Prin urmare, vă sugerăm să nu mai stați pe gânduri și să vă rezervați încă de pe acum o dată pentru anul 2022, precum și pentru 2023.

Trupa 2 Zece este una din acele formații de nuntă pe care visezi să o ai la evenimentele importante din viață!

Cele mai citite articole