Printre cele mai populare tematici care sunt abordate de tinerele cupluri, in special atunci cand vine vorba de propria nunta, intotdeauna se numara si cea de epoca. Acest lucru poate fi o adevarata provocare in special pentru organizator, datorita faptului ca majoritatea pieselor care se regasesc in sala trebuie sa corespunda in totalitate cu tematica propusa. Asadar, in momentul in care se alege o astfel de tema pentru nunta, organizatorii trebuie sa ia intotdeauna in considerare urmatoarele aspecte, in asa masura incat rezultatul final sa fie cel mai potrivit:

Piesele de mobilier trebuie sa respecte estetica vintage/ de epoca

Chiar daca poate parea imposibil sa se gaseasca astfel de piese, in realitate este mult mai usor decat s-ar crede. In prezent, pe piata, exista numeroase piese care sunt confectionate intr-o astfel de estetica, fapt pentru care conturarea unui decor de epoca poate fi un task destul de rapid de realizat. Pentru ca aceasta sarcina sa fie dusa la bun sfarsit cu succes, organizatorii trebuie sa investeasca intotdeauna in mobilier de evenimente de calitate ridicata, pentru ca intrega sala sa aiba un aspect inedit si extrem de placut.

Toate acestea prezinta patternuri interesante, care ies in evidenta usor, fara a fi nevoie sa fie decorate intr-un anumit stil. Mai mult de atat, piesele sunt confectionate din materiale de calitate, fapt pentru care nu se vro deteriora asa usor in momentul in care sunt utilizate pentru o lunga perioada de timp. In cele din urma, rezultatele finale vor fi unele spectaculare.

De cele mai multe ori, pe langa piese care au o estetica aparte, specifice perioadei de epoca, intotdeauna se opteaza si pentru piese care sunt extrem de confortabile, iar printre acestea, deseori se numara inclusiv scaune restaurant de diferite dimensiuni. In acest mod, toti invitatii se vor simti bine, pe intreaga durata a nuntii.

Decoratiunile nu trebuie sa lipseasca

Cele mai citite articole

In special pentru petrecerile cu tematica de epoca, sunt intotdeauna reprezentative decoratiunile de diferite dimensiuni, care cuprind atat flori naturale, cat si artificiale. Intotdeauna se opteaza pentru decoruri de diferite dimensiuni, iar atunci cand vine vorba de alegerea paletei de culori, mereu organizatorii opteaza pentru nuante cat mai deschise. Asadar, printre culorile preferate se numara intotdeauna diferite tonuri de roz sau chiar bej. 

Din punct de vedere cromatic aceste nuante se vor putea potrivi in totalitate cu rochia si cu accesoriile miresei. Astfel ca, se vor putea obtine cele mai interesante poze de nunta.

Iluminatul trebuie sa fie intotdeauna cel mai potrivit

Cand vine vorba de nuntile cu tematica de epoca, intotdeauna trebuie sa se tina cont de faptul ca atmosfera trebuie sa fie una extrem de placuta, fapt pentru care majoritatea organizatorilor aleg sa investeasca in articole de iluminat care sa aiba o forma interesanta si care sa ofere o lumina placuta.

Asadar, de cele mai multe ori, sunt alese corpuri de iluminat precum lampile de diferite dimensiuni, care vor fi plasate pe mese, cat si candelabre cu forme impunatoare. In acest mod, inclusiv corpurile de iluminat vor deveni articole decorative inedite.

Cele mai citite articole