Cea mai comuna alegere atunci cand vine vorba despre inelele de logodna este reprezentata de inele de logodna cu diamante, iar motivele sunt cat se poate de evidente. Sunt pretioase, sunt elegante si sunt foarte usor de asortat la mai multe tinute, ceea ce face ca inelul sa fie usor de purtat in fiecare zi. Sunt mai multe considerente pe baza carora pot fi alese corect inelele de logodna. 

Alegerea numarului de pietre de pe inel

Exista inele de logodna cu o piatra, cu doua pietre sau chiar cu mai multe pietricele mici. De asemenea, sunt si inele de logodna fara pietre, iar decizia va trebui luata pe baza a ceea ce prefera persoana care urmeaza sa poarte inelul. Astfel, cel care il cumpara va trebui sa tina cont de preferintele destinatarei, astfel incat sa ii faca acesteia o surpriza placuta cu inelul, atunci cand o cere in casatorie.

Dimensiunea potrivita este foarte importanta

Cele mai citite articole

In momentul in care este cumparat un inel de logodna se va tine cont si de dimensiunea potrivita a acestuia, astfel incat sa intre pe deget si sa iasa cu usurinta, fara sa ramana blocat. Un alt aspect la fel de important este mana pe care va fi purtat inelul, pentru ca degetele au grosimi diferite. Cei care nu stiu, ar trebui sa afle pe ce mana se poarta inelul de logodna, astfel incat sa stie ce deget trebuie sa masoare.

Aur, argint, platina sau o combinatie intre ele?

Materialele din care sunt facute inelele conteaza foarte mult. Este important ca inelul sa fie dintr-un material de calitate, care sa reziste cat mai mult timp, dar care sa corespunda si cu preferintele destinatarei. 

Chiar daca aurul pare a fi cea mai comuna alegere, se poate intampla ca viitoarea logodnica sa nu fie foarte incantata de o varianta aurie si sa isi doreasca orice altceva este argintiu, chiar daca nu este vorba de platina. De aceea este bine sa fie vizualizate cu atentie toate biijuteriile pe care ea le are, acestea servind ca linie directoare in alegerea inelului perfect.

Cele mai citite articole