Cererea in casatorie este unul dintre cele mai emotionante si memorabile momente din viata unui cuplu. Pentru a face acest eveniment unic si de neuitat, tot mai multi tineri isi doresc sa se gandeasca la cereri in casatorie originale, care sa surprinda si sa emotioneze partenera.

Cererea in casatorie reprezinta un moment deosebit in viata unui cuplu, in care se leaga promisiunea eterna de iubire si devotament. Pentru a face acest moment cu adevarat memorabil si unic, tot mai multi indragostiti isi doresc sa creeze cereri in casatorie originale si neasteptate, care sa ii surprinda si sa ii emotioneze pe cei dragi. Inspirandu-ne din diverse surse, vom explora cateva idei creative pentru a va impresiona partenera cu o cerere in casatorie de neuitat.

Cu ajutorul platformei matrimonialeromania.com, puteti gasi inspiratie si idei pentru a crea o cerere in casatorie cu totul speciala, care sa va defineasca ca si cuplu si sa va aminteasca de momentul magic pentru tot restul vietii.

1. Cu un flash mob

Este una dintre cele mai la moda forme din ultimii ani dar… ne place! Nu conteaza daca esti un dansator bun sau nu , ca in multe alte domenii, aici intentia este cea care conteaza. Aproape imposibil sa spui nu!

2. Propunere pe plaja 

Este unul dintre clasicii propunerilor romantice. Lasati baiatul sa ingenuncheze in fata dvs. in timp ce va plimbati pe plaja sub stele si lumina lunii si scoateti un inel personalizat si pe masura de la Eme jewels , o firma de bijuterii realizata complet manual si realizata suta la suta manual in Spania. Va fi  o experienta magica  pe care toti am visat sa o traim! In plus, acest magazin de bijuterii are grija de detaliu in selectia de pietre si metale pretioase pentru realizarea fiecaruia dintre bijuteriile sale. Veti gasi, de la modele in editie limitata pana la colectia sa de „de baza” si atentia sa deosebita pentru elementele marine.

3. Calatorie 

O excursie la destinatia ta preferata sau in acel oras in care ti-ai dorit mereu sa mergi este cea mai buna scuza pentru ca el sa se puna in genunchi si sa te ceara in casatorie. Va fi o calatorie pe care va trebui sa o planificati in detaliu, deoarece nu exista nicio posibilitate ca ceva sa mearga prost sau sa lase capete libere. Descopera cele mai bune 6 locuri pentru a cere casatorie .

4. Propunere cu muzica

Un cvartet de coarde, tonul, mariachis, un cor rociero… Daca baiatul tau angajeaza un fel de divertisment muzical sa-ti propuna, cu siguranta vor fi lacrimi de emotie cand ii vei da raspunsul tau. Daca sunteti in cautarea de animatie pentru solicitarea dvs. aici puteti gasi o selectie mare de companii.

Cele mai citite articole

5. Cerere de ajutor la cinema

O reclama inaintea unui film intr-un cinema poate fi o scuza buna pentru a propune. Nu este ceva atat de usor de realizat, dar este posibil daca lucrezi pentru asta si desigur, ar fi o surpriza incredibila.

6. Locul in care te-ai intalnit

Prima intalnire are intotdeauna o magie speciala. De ce sa nu o repeti in cererea ta in casatorie? Va fi o amintire pretioasa sa te intorci in acel loc, oricare ar fi acesta si partenerul tau va aprecia ca iti amintesti perfect unde ai fost si ce ai facut in acea zi.

7. In bomboane de aur si ciocolata

Cui nu i-ar placea sa primeasca niste ciocolate? Este un detaliu dulce si romantic. Si pentru o clipa, precum o cerere in casatorie, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa fii original daruind  ciocolate Ekhi Gold . Aceste ciocolate aduc experienta autentica de a manca doua dintre cele mai dorite placeri ale umanitatii: aurul si ciocolata. Partenerul tau va fi surprins! Produsele cu care sunt realizate sunt de cea mai inalta calitate si dedicate dezvoltarii durabile, sunt dedicate materiilor prime din comert echitabil si ecologic. O gustare de lux pe care o poti comanda online !

8. Intr-o oglinda

Simplu dar foarte, foarte romantic, imagineaza-ti fata surprinsa daca mergi la un hotel (care adauga mereu o nota sic solicitarii) si ti-ai scris declaratia pe o oglinda… Chipul tau surprins va fi nepretuit.

9. Proiectarea luminilor pe o cladire

Este o alta dintre cererile socante care au fost lansate pe video. Imagineaza-ti ca mergi pe strada mana in mana cu partenerul tau. Este noapte si luminile cladirilor sunt stinse, dar dintr-o data, una dintre ele se aprinde strategic pana te intreaba: „ Vrei sa te casatoresti cu mine?”  Nu este ideal? Te-ai rezista sa spui da?

10. In aer

Un mesaj pe cer este una dintre cele mai romantice si de neuitat formule de a cere casatorie, este mai complicat decat sa-l scrii in aer dar nu imposibil. Vei ramane cu gura deschisa!

Cele mai citite articole