Ati ales bradul de Craciun perfect si aveti cutiile pregatite pentru a fi despachetate, pline cu tot felul de globuri si decoratiuni, dar iata ca apare brusc o indoiala: unde sa punem bradul de Craciun? Va fi acest simbol maiestuos al bucuriei ruinat de o gaura de cui nereparata in podea?

Daca banii nu sunt o problema, luati in considerare posibilitatea de a pune unul la nivelul ochilor, deoarece vor primi in continuare o multime de lumina naturala a soarelui, fara ca umbrele sa cada pe ceva din apropiere (cu toate acestea, fiti atenti la animalele de companie care pot latra cand vad ceva necunoscut). Se pot gasi mai multe tipuri de brazi artificiali de Craciun online pe BraziCraciun.net

Criterii de achizitie

Inca nu am ajuns la sfarsitul ghidului nostru. Daca ati ajuns pana aici, probabil ca inca nu v-ati decis ce brad de Craciun sa cumparati. Prin urmare, urmatoarea sectiune va va fi de mare ajutor, deoarece veti gasi informatiile de care aveti nevoie pentru a alege cel mai bun brad pentru nevoile voastre.

Ce tipuri de brazi de Craciun exista?

Cele mai citite articole

Cu siguranta nu aveti nevoie de noi sa va spunem ca exista diferiti brazi de Craciun, nu-i asa? Uneori, insa, atunci cand il cautati pe cel mai bun, este posibil sa uitati anumite caracteristici. De aceea, am pregatit o sectiune in care puteti gasi o scurta descriere a celor mai comune tipuri de brazi de Craciun. Acestea sunt toate incluse in tabelul nostru comparativ!

  • Brad de Craciun subtire

Versiunea „subtire” este conceputa pentru persoanele care nu dispun de mult spatiu in casa, dar care nu vor sa renunte la bradul traditional. Bradul „subtire” este complet similar cu bradul clasic in toate variantele sale, singura diferenta fiind ca este mai „subtire”.

  • Brad de Craciun LED

Bradul de Craciun cu LED-uri este un produs destul de recent si nu exista inca multe versiuni ale acestuia, mai ales cele mari. Atunci cand este conectat la priza sau cand sunt introduse baterii in modelele mai mici, LED-urile din ramurile sale se aprind. Are avantajul ca nu trebuie sa fie decorat cu lumini suplimentare si este foarte spectaculos la vedere. Cu toate acestea, are un pret mult mai mare decat brazii de Craciun clasici.

  •  Brad de Craciun de masa 

Versiunea de masa este de obicei rezervata birourilor, dormitoarelor si oricarui loc in care doriti sa simbolizati Craciunul, dar nu puteti amplasa un brad traditional. Acestea pot fi gasite in mai multe versiuni, atat verzi, cat si colorate, deja decorate sau cu lumini LED incluse in ramuri.

  • Brad de Craciun de perete

O versiune destul de recenta este bradul de Craciun montat pe perete, care nu este un brad adevarat (motiv pentru care nu este inclus in tabelul nostru comparativ), ci un sablon de agatat pe perete la care se pot adauga decoratiuni si lumini. Ce sunt brazii de Craciun montati pe perete? Acesta este un tip de brad conceput special pentru cei care au putin spatiu pe podea, dar un perete de decorat. Este o forma tipica de brad, de obicei dotata cu lumini si de care pot fi atarnate decoratiuni. Potrivit testelor si experientelor celor care aleg o astfel de optiune, este foarte practica si frumoasa, desi nu poate inlocui un brad de Craciun traditional.

Cele mai citite articole