A avea o casnicie fericita este visul fiecarui cuplu care pariaza sa faca pasul cel mare pentru a se casatori. A avea incredere, independenta si loialitate sunt cativa dintre piloni. In acest articol va spunem cateva sfaturi si secrete pentru a obtine fericirea.

Casatoria este inceputul unei mari povesti de dragoste. A mentine un cuplu fericit este o treaba zilnica pe care amandoi trebuie sa o faceti. De aceea, daca va intrebati cum sa mentineti o casnicie fericita si de durata, Matrimonialepublic impartaseste cateva secrete care va vor ajuta sa mentineti casnicia fericita de-a lungul anilor.

1. Incredere

Una dintre bazele unei casnicii bune este sa ai incredere in celalalt. Asta nu inseamna sa acceptam orbeste totul, ci sa stim ca ne putem baza pe partenerul nostru atunci cand avem nevoie. De asemenea, trebuie sa avem in vedere ca increderea este ceva care se construieste si un pas gresit poate distruge munca depusa ani de zile.

2. Loialitate

Loialitatea in cuplu este asociata cu fidelitatea, dar implica si sa fim sinceri cu ceea ce ne place sau nu. Daca vrei sa ai o casnicie fericita, trebuie sa fiti loial fata de partener si fata de ceea ce reprezinta acesta pentru dvs.

3. Respect

Respectul este un alt pilon fundamental pentru a obtine o casnicie fericita. Intrucat este una dintre cele mai importante valori in cadrul cuplului: ridicarea tonului sau abuzul sunt atitudini care il ranesc pe celalalt si, prin urmare, si casatoria.

4. Acceptare

Sunt momente in care viata va poate surprinde in cel mai putin asteptat mod. A fi capabil sa acceptati schimbari, a sti sa va adaptati la situatii noi este o mare virtute pentru orice cuplu.

5. Independenta

Chiar daca sunteti o echipa, este grozav ca fiecare aveti propriile interese sau ca puteti petrece timp singur cu prietenii si familia. In acest fel, fiecare si-ar putea mentine individualitatile.

6. Comunicare

Cele mai citite articole

Comunicarea este una dintre bazele cuplului. Sa stiti ca puteti vorbi despre orice va deranjeaza sau va place este un mare plus. De asemenea, este foarte placut sa puteti impartasi parerile dvs. despre muzica, filme, seriale sau orice va place, lasand problemele zilnice de la serviciu sau acasa.

7. Afectiune reciproca

O modalitate grozava de a mentine o casnicie fericita este sa-i aratati celeilalte persoane ce simtiti. Monotonia vietii de zi cu zi va poateface sa lasati in urma  manifestarile de afectiune. Profitati de ocazie pentru a viziona un film imbratisat sau mangaiati-va timp ce asteptati cina intr-un restaurant. Micile detalii sunt cele care conteaza!

8. Fara reprosuri

Nu tineti ranchiuna. Acest lucru va rani doar si va deteriora cuplul. Cel mai bun lucru pe care il puteti face atunci cand va confruntati cu o problema este sa o rezolvati imediat inainte ca aceasta sa devina mai mare.

9. Toleranta

Ambii parteneri poarta greutatea familiei, a muncii sau a problemelor zilnice. Fiti toleranti, ascultati-va partenerul atunci cand are nevoie sa descarce problemele pe care le-a avut pe parcursul zilei.

10. Planuri de viitor

Este important pentru cuplu sa aiba interese comune si sa le poata impartasi. Poate fi ceva de zi cu zi, cum ar fi mersul la o plimbare in fiecare zi sau ceva mai special, cum ar fi mersul la un concert al unei trupe care va place.

11. Iertare

Certurile au de obicei in cuplu, dar este important sa stiti sa va cereti scuze atunci cand cineva greseste sau a facut ceva gresit. A sti sa va cereti scuze este primul pas pentru a putea rezolva orice inconvenient.

12. Gesturi romantice

E bine ca din cand in cand sa va surprindeti partenera cu un buchet de flori, o gustare sau o cina romantica in cuplu. Micile gesturi sunt cele care tin cuplul impreuna si evita sa cada in plictiseala monotoniei.

Cele mai citite articole