Ofera un buchet frumos de flori de 8 Martie ca o oda parfumata…

La Floraria Ioana – florarie Baia Mare te asteapta cele mai deosebite aranjamente florale si buchete special de flori,  ca o poezie compusa in cinstea celor mai importante femei din viata ta. Limbajul estetic al florilor vorbeste tuturor femeilor si mamelor deopotriva. Aranjamentul lor in buchete parfumate ilustreaza toata poezia si generozitatea Mamei Natura. Florile sarbatoresc ziua de 8 Martie si dragostea pe care femeile o ofera toata viata.

Florile au exceptionala putere de a exprima o multimede emotii, de sentimente sau de cuvinte. Trebuie deci sa alegi de la serviciul de livrare buchete si aranjamente cu flori de 8 Martie pentru a spune Te Iubesc cele mai importante persoane din viata ta.

Iata insa ce flori trebuie sa alegi pentru cele mai frumoase si mai deosebite aranjamente cu flori.

Cele mai citite articole

Trandafiri, bujori, plante, crini: cele mai bune pentru Ziua Mamei

Nu este mereu usor atunci cand alegi cadoul ideal de 8 Martie. Cea mai buna floare este cea care ii face pe plac celei mai importante femei din viata ta, care corespunde gusturilor ei, stilului ei, personalitatii ei.

Trandafirii sunt cu siguranta una dintre cele mai clasice alegeri de flori, dar mereu la moda. Datorita unei varietati incredibile de culori si soiuri, trandafirii sunt o sursa inepuizabila de inspiratie pentru a-ti surprinde in mod placut mama si cea mai draga femeie din viata ta. In mod traditional, clientii de la o florarie online selecteaza culori pastelate sau mai dulci precum roz sau alb atunci cand doresc sa-si exprime tandretea. Dar daca aceasta este o persoana dinamica, plina de energie, ea va aprecia cu siguranta un buchet de trandafiri stralucitori care combina galbenul, portocaliul si rosul. Un aranjament foarte frumos de trandafiri sau trandafiri rosii asezati intr-un cos sau o cutie eleganta vor incanta persoanele aflate in cautarea originalitatii. Pentru a exprima sentimente puternice, vei fi mereu in ton oferind trandafiri. 

Bujorii. Bujorii sunt foarte apreciati pentru parfumul lor delicat si frumusetea incredibila. In plus, bujorii sunt foarte des confundati cu trandafiri, dar mugurele unui bujor este mai mare si mai rotund si mai presus de toate nu exista spini pe tulpina! Cu culori variind de la alb, roz pastel, fucsia si rosu, paleta de culori este foarte interesanta pentru ca se adapteaza tuturor stilurilor de femei.

Crini, Lysianthus, gerbere sau frezii. Un mix clasic, dar absolut obligatoriu! Nu vei fi niciodata dezamagit cu un buchet sau un aranjament care cuprinde crini, lysianthus, gerbere sau frezii. Aceste flori sunt adorabile si perfecte pentru a-i multumi cuiva. Crinii foarte parfumati se vor potrivi unei femei elegante si grijulii.Un buchet de gerbere este ideal pentru o femeie dinamica, tonifiata, careia ii plac sporturile sau activitatile in aer liber, de exemplu. In ceea ce priveste culorile, chiar daca tendinta este mai degraba pastelata, multe femei apreciaza si culorile stralucitoare sau, dimpotriva, florile albe.

Cele mai citite articole