Petrecerea burlăcițelor reprezintă un moment tot mai important înaintea nunții. E un prilej de distracție în care cele mai bune prietene îi sunt alături viitoarei mirese înaintea nunții. Dacă te pregătești de petrecerea burlăcițelor și ești în pană de idei, noi ți-am pregătit 7 idei care să te ajute.

Propunerile noastre sunt următoarele.

1. Mergeți la SPA – Petrecerea burlăcițelor poate fi un prilej nu doar de distracție, ci și de relaxare. Poți să mergi împreună cu prietenele tale la un centru SPA, unde să vă răsfățați și să fie practic începutul pentru ceea ce se anunță a fi o seară de neuitat. Sunt multe centre SPA care oferă chiar reducere pentru astfel de petreceri, în funcție de numărul invitatelor pe care le ai.

2. Faceți pub crawling – E una dintre cele mai întâlnite soluții pentru petrecerea burlăcițelor. Mergi din pub în pub alături de prietenele tale, în locurile preferate, dar încearcă să descoperi și locuri noi. De asemenea, și o vizită la karaoke poate fi distractivă. Dacă vrei să faci experiența și mai interesantă, poți închiria o limuzină cu șofer care să vă ducă din bar în bar. Cel mai adesea, la petrecerile de acest gen, participantele poarta tricouri cu diverse mesaje, în timp ce uneori mireasa poartă voal.

Cele mai citite articole

3. Fă ceva care să vă aducă noroc – Ești în fața unui moment important, astfel că îți dorești tot norocul din lume, ca să îți meargă bine. În astfel de momente, multe persoane încearcă să facă și lucruri care să le aducă noroc sau să îl testeze. Există diverse talismane, unii oameni cred că un bilet la loto jucat înainte de nuntă aduce noroc, în timp ce alții preferă jocuri precum slotul popular Lucky Lady’s Charm întrucât se potrivește cu momentele de acest gen. În plus, este și un joc distractiv care va crește nivelul de adrenalină din seara cu petrecerea burlăcițelor.

4. Mergeți la mare sau la munte – O excursie alături de prietenele tale la munte sau la mare, ori în alte locuri de vizitat, este ceva ce multe femei își doresc înainte de nuntă. E un moment să fiți doar voi, fără bărbați, să fiți în mediul vostru și cu obiceiurile voastre. În funcție de cât de mare este grupul, puteți închiria special pentru voi o cabană sau o pensiune și distractivă va fi într-un cadru și mai intim. Totuși, această variantă nu este tocmai ușor de organizat, întrucât toate persoanele participante trebuie să se pună de acord asupra datei și pot apărea probleme în funcție de programul unora dintre participante.

5. Faceți o petrecere tematică – Puteți să vă distrați pe cinste și cu o petrecere tematică, în care fiecare dintre participante să poarte un costum special. Poate o idee este o petrecere cu tematică Hollywood, în care participantele să se îmbrace în costumele celor mai îndrăgite personaje din filme, sau una cu temă regală, dar pot fi și mai multe recomandări.

6. Practicați un sport extrem – Până la urmă, nunta este un moment de neuitat, așa că de ce să nu faci și din petrecerea burlăcițelor același lucru. Îți poți lua prietenele să mergeți să săriți cu parașuta sau cu parapanta și cu siguranță veți ține minte toată viața acest moment. Nu de alta, dar lumea se vede mai bine de sus.

7. Mergeți într-un parc de distracții – Dacă tot te pregătești de un moment atât de important, de ce să nu copilărești alături de prietenele tale la petrecerea burlăcițelor. Tocmai din acest motiv, puteți merge într-un parc de distracții, să vă dați în toate caruselurile, mașinuțele, să încercați toate aparatele. Să vă mai simțiți copii măcar pentru o seară care cu siguranță va fi memorabilă. În plus, și prietenele tale se vor simți cu siguranță foarte bine și le va scoate din rutina zilnică.

Cele mai citite articole