Supa cremă este o inovație în bucătărie din toate punctele de vedere. Mult mai ușor de consumat, cu un aspect uniform și cu o textură cremoasă, supele cremă au pătruns încet, dar sigur pe mesele românilor și în meniurile zilnice sau săptămânale.

Dacă ești utilizator de Thermomix lucrurile se simplifică și mai mult pentru că ai la dispoziție o gamă variată de rețete din care să alegi, iar aparatul de gătit face totul pentru tine. În el fierbi, dai gust și pasezi. Trebuie doar să ai poftă de o supă cremă.

Din ce poți face supă cremă la Thermomix?

Din aproape orice poate fi fiert și are un gust bun, dar de regulă legumele sunt fruntașe când vine vorba de supe creme. Gustul lor bogat se amplifică și se transformă într-o supă cremoasă și hrănitoare pentru mesele tale de prânz.

Dacă nu ai prea multă inspirație și nu vrei să irosești ingrediente experimentând, intră pe platforma GoostoMix și vei găsi acolo o varietate de rețete de supe creme și multe altele feluri de mâncare.

Supă cremă de linte

Sună bine, nu? Mai mult, durează doar 27 de minute să prepari acest deliciu cremos la Thermomix și nu ai nevoie de ustensile suplimentare. Supa cremă de linte la Thermomix nu presupune manevre periculoase în care să transferi fierturi sau operațiuni de acest fel. Nici nu trebuie să amesteci în ea pentru că Thermomix se ocupă de tot, iar rețeta este clară, structurată și simplă.

Supă cremă de ciuperci

Cele mai citite articole

Cremoasă și cu un gust intens, supa cremă de ciuperci este hrănitoare și se prepară rapid la Thermomix. În 20 de minute pregătești un prânz consistent și aromat pe care toată familia îl va savura cu plăcere. Rețeta integrală este disponibilă pe platforma GoostoMix și nu ai nevoie de prea multe ingrediente.

Supă cremă de zucchini

Nimic nu se compară cu o supă cremoasă de zucchini. În orice sezon și în orice moment al zilei un bol de supă cremă de zucchini aburindă și aromată îți alungă orice gând sau grijă și îți oferă o stare de confort.

Oricând ai poftă de ceva cald și gustos, prepară rapid supă cremă de zucchini la Thermomix, iar în zilele călduroase de vară o poți servi și rece.

Supă cremă de mazăre

Fină, gustoasă, bogată și mătăsoasă ca o îmbrățișare adevărată, rețeta vegetariană de supa cremă de mazăre îi oferă organismului tău nutrienții de care are nevoie la o masă. Poate fi consumată de toți membri familiei, inclusiv pentru copii mici și se poate servi la masa de prânz sau cină.

Supă cremă de cartofi

Cartofii prăjiți sau la cuptor sunt fenomenali, dar ai încercat supa cremă de cartofi până acum? Un prânz gustos și sățios, care poate fi adaptat cu ușurință pentru persoanele ce respectă un regim alimentar vegetarian și chiar pentru meniul bebelușilor care au început diversificarea. Supa cremă de cartofi preparată la Thermomix este delicioasă și plină de nutrienți importanți.

Tu te-ai decis? Ce supă cremă la Thermomix vei prepara astăzi? Oricare ar fi alegerea ta, cu rețetele GoostoMix deliciul este garantat.

Cele mai citite articole