Momentul vacantelor este unul care determina foarte mult entuziasm. Te pregatesti pentru plecarile din fiecare an si iti doresti sa iti cumperi cele mai frumoase costume de baie. Este bine sa stii care sunt elementele cele mai importante pe care trebuie sa le cauti atunci cand vrei sa te bucuri de un costum de baie special. 

La Paisi poti descoperi o gama larga de costume de baie cu imprimeuri unice, cu anumite detalii sau croieli care ies in evidenta. 

Iata care sunt cele mai importante detalii ale unui costum de baie, care il fac sa fie in centrul atentiei si care te ajuta pe tine sa te simti bine:

Forma sutienului poate avea mici detalii de constructie care sa iasa in evidenta

Cele mai citite articole

Fii atenta la forma sutienului din cadrul costumului de baie. Poti alege un sutien cu o cupa intarita sau cu o forma triunghi, care nu are sustinere. Este important sa cumperi ceea ce ti se potriveste si ceea ce te pune in valoare de fiecare data. Asadar, dupa ce pui accentul pe forma, poti sa te uiti la micile detalii de constructie si la aplicatii sau elemente in plus. Te vei bucura de margele, inele din metal sau alte aspecte importante pentru tine. Poti cumpara un sutien care are forma de bustiera cu un singur umar sau care are bretele unice. 

Aplicatiile bine alese pot sa atraga foarte mult atentia

Un alt aspect la care poti sa fii atenta, este modul in care este accesorizat un costum de baie. Poti sa te bucuri de aplicatii cu margele, cu paiete sau snur. De asemenea poti sa fii atenta la costumele de baie care au inele din metal sau alte tipuri de legaturi spectaculoase intre partile diverse ale costumelor de baie. 

Decupajele pot sa aiba un efect foarte placut

Decupajele unui costum de baie pot sa fie cele care scot in evidenta intreg design-ul. Asadar, poti cumpara un costum cu taieturi sau decupaje in lateral sau in fata. Poti sa te bucuri de o exprimare creativa si de un look interesant de fiecare data. 

Imprimeul ales poate face diferenta

Daca alegi un costum de baie special, trebuie sa te uiti cu atentie la imprimeul ales. Poti descoperi imprimeuri deosebite pe site-ul Paisi. 

Cele mai citite articole